Foto: Publicitātes foto

Šajās brīvdienās skatītāju novērtējumam tiks sniegta kanāla 360TV un "YouTube" kanāla "Brīvdienas TV" kopīgi veidotā ceļojuma šova "Četri uz koferiem" jaunākā sērija, kurā slaveni latvieši iepazīs Spāniju. Gida lomu šoreiz uzņemsies dziedātāja Olga Rajecka, kura saviem ceļabiedriem sarūpēs neaizmirstamas izklaides.

Spānijas vietējo kolorītu Olga baudīs kopā ar multimākslinieku Kašeru, dziedātāju Samantu Tīnu un šova "Gribi kļūt slavens?" uzvarētāju Gato Kondrātu.

Olga ir pārliecināta, ka jauniepazītās valstis vislabāk spēj atklāt tieši vietējie, tāpēc tā vietā, lai pati plānotu dienas programmu, šo pienākumu uzticēs aktrisei Ievai Pļavniecei, kura jau kādu laiku apmetusies uz dzīvi Spānijā. Tiesa, par šo lēmumu pārējie ceļabiedri rauks degunus, sakot, ka tādā veidā dziedātāja esot savus pienākumus "uzkrāvusi" citiem.

Lepni apartamenti ar skatu uz jūru, mielošanās ar gliemežiem, pikniks jūras krastā – šī būs tikai daļa no šikajiem piedzīvojumiem, kuros ceļabiedrus vedīs Olga un Ieva. Taču, redzot ar kādu vērienu kopējo ceļojuma budžetu metusies tērēt Olga, Kašers un Samanta Tīna kļūs pavisam bažīgi, uztraucoties, vai naudas pietiks arī pārējo kolēģu ieplānotajām izklaidēm.

Punktu visam pieliks karstasinīga ballīte vakara noslēgumā kādā spāņu restorāna, kur kā uzkoda tiks pasniegts "desu koks", bet maltīte tiks noskalota ar spāņu dziru, kas tiek baudīta no tradicionālā dzērienu trauka "ar loceklīti". "Piķis sāk palikt problēma," redzot Olgas tēriņus, dziļdomīgi sacīs Kašers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!