Foto: AFI
Rīgas mērs Nils Ušakovs (attēlā) apprecējies ar savu draudzeni Jeļenu Suharevu, informē Ušakova preses sekretāre Anna Kononova. Vairāk informācijas par šo faktu viņa nesniedza, vien sacīja, ka laulības notikušas pirms vairākām dienām.

Ušakovam šīs ir jau otrās laulības. No iepriekšējās sievas Marijas viņš šķīries pirms diviem gadiem.

Ušakovs 22. janvārī devās divu nedēļu ilgā atvaļinājumā. Tā kā laulības notikušas pirms vairākām dienām, iespējams, ka atvaļinājums saistīts ar apprecēšanos.

Ušaskovs ieguvis ekonomikas bakalaura grādu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē un maģistra grādu ekonomikā Dienviddānijas universitātē Sociālo zinātņu fakultātē. Iepriekš viņš strādājis Krievijas telekanālā NTV, Latvijas Televīzijā, laikrakstos Respublika un Telegraf. Ušakovs arī bijis telekanāla TV5 analītiskā raidījuma "Nedēļas tēma" redaktors un vadītājs, raidījuma "Krievu jautājums" producents un vadītājs, Krievijas ziņu aģentūras ITAR-TASS Latvijas pārstāvniecības vadītājs, Pirmā Baltijas kanāla ziņu dienesta galvenais redaktors un aģentūras ITAR-TASS korespondents

2005. gadā Nils Ušakovs iestājās Tautas saskaņas partijā, bet vēlāk tika ievēlēts par Saskaņas centra priekšsēdētāju. Ušakovs par Rīgas mēru tika ievēlēts 2009. gada 1. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!