Foto: Vida Press

Par spīti aizņemtībai un daudzajiem pienākumiem, slavenā aktrise un modele Pamela Andersone pagūst būt arī gādīga mamma, kura saviem dēliem Brendonam un Dilanam (visi attēlā) ir gatava sniegts visu, ko vien pusaudžu sirsniņas kāro.

Aizvadītajā nedēļā Pamela bija aizvedusi savus dēlus "šopinga" tūrē uz Ņujorkas luksusa zīmola preču iepirkšanās paradīzi Barney's, un šo nelielo ģimenes izklaidi iemūžinājuši arī vairāki slavenību fotogrāfi.

Abi Andersones dēli ir dzimuši plaši apspriestajā un visai skandalozajā laulībā ar rokeri Tomiju Lī, un Brendonam šobrīd ir 17 gadi, bet brālim Dilanam - 16. Lai gan aktrise no mūziķa ir šķīrusies, abiem izdevies saglabāt draudzīgas attiecības, un rūpes par bērniem tiek dalītas.

Šobrīd aktrisei ir attiecības ar filmu producentu Riku Solomonu, un aizvadītajā mēnesī Pamela publiskajā telpā arī oficiāli paziņoja, ka abi ir slepus salaulājušies. Šī ir ceturtā reize, kad sekssimbola titulu godam nopelnījusī šovbiznesa industrijas pārstāve kļuvusi par precētu sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!