Foto: Privātais arhīvs

Dizainere un skaistumkopšanas speciāliste Kristīne Deimon laidusi pasaulē otro dēlu. Puisītis pasaulē nācis ar ķeizargrieziena palīdzību 28. martā, un viņam dots īpaši cildens vārds – Džovanni.

"Tā kā biju apslimusi ar lielu klepu, dzemdības sākās divas nedēļas ātrāk par noteikto laiku. Ar ķeizargrieziena palīdzību pasaulē nāca puika Džovanni – 57 centimetrus garš, 3,524 kilogramus smags.

Vārdu izdomāja tētis. Viss bija ātri un bez sarežģījumiem, mums gan vajadzēja padzīvot slimnīcā ilgāk, bet nu mūs raksta uz mājām! Nevaru sagaidīt, kad brālīši dzīvosies kopā," sarunā ar DELFI Izklaide priecīgus jaunumus atklāj māmiņa, kura jau lepojas arī ar divus gadus vecu dēlu Mihaelu.

Jaunā mamma faniem skaistos jaunumus paziņoja, ievietojot Facebook attēlu, kurā redzama bez grūtnieces vēderiņa (attēlā).

Dizainere tajā pozē tumšā peldkostīmā un nekas viņas izskatā neliecina par to, ka sieviete nupat laidusi pasaulē atvasīti – Deimon auguma atvases ir perfektas, par ko viņa tiek apbērta ar komplimentiem.

Iedvesmojošā sieviete lauž visus mītus par jaunajām mammām kā būtnēm, kurām nav laika ne sevis sakopšanai, ne kādām citām aktivitātēm. Deimon pēc dzemdībām ne tikai izskatās perfekti, bet arī turpina rosīties savā biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!