Pasaulē nācis Šleseru ceturtais bērns

Foto: AFI

Saeimas deputāts Ainārs Šlesers un viņa laulātā draudzene Inese (abi attēlā) pirms dažām dienām pasaulē sagaidījuši ierodamies savu ceturto atvasi, izklaides portālam Mango apstiprināja partiju apvienības Par labu Latviju preses sekretārs Ģirts Dripe.

"Jā, Šleseram ir ģimenes pieaugums, un viņš šobrīd atrodas tēva atvaļinājumā. Tā ir vienīgā informācija, ko esmu tiesīgs sniegt," atzina Dripe. Viņš jaundzimušā dzimumu neatklāja, bet Mango rīcībā esošā informācija liecina, ka arī ceturtā Šleseru pāra atvase ir puisēns, kuram dots vārds Markuss.

Šlesers tēva atvaļinājumā ir devies "burtiski šajās dienās", bet tas, vai viņš izmantos visas likumā paredzētās desmit dienas vai arī atgriezīsies darbā atrāk, esot "atkarīgs no situācijas".

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka Šlesera laulātā draudzene Inese dekrētā devās šī gada martā - viņa uz laiku nolikusi deputātes mandātu, bet viņas vietu Saeimā ieņēmis bijušais premjers Andris Bērziņš.

Šleseru ģimenē jau aug trīs dēli - Edvards, Gerhards Daniels un Ričards, bet intervijā žurnālam Klubs viņš aizvadītā oktobrī atzina, ka savu pēdējo stundu viņš vēlētos sagaidīt lielas ģimenes pulkā, pieļaujot, ka varētu radīt vēl kādu pēcnācēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!