Foto: Privātais arhīvs

Par pirmdzimtā mazuļa ierašanos paziņojis latvietis, NHL hokejists Zemgus Girgensons.

25. janvārī NHL kluba "Sabres" hokejists Zemgus Girgensons un viņa sieva Keitija kļuvuši par vecākiem – pasaulē ieradusies abu meitiņa.

"Mazās kājiņas jau ir atstājušas lielas pēdas mūsu sirdīs! Laipni lūgta pasaulē, Hedlija Mara Girgensone! Tu būsi ļoti mīlēta," paziņojumā sociālajos tīklos vēsta sportists, piebilstot, ka nevar vien sagaidīt meitiņas pieaugšanu.

Viņš arī pauž pateicību Keitijai: "Mana sieva ir pelnījusi medaļu par šī eņģeļa ienākšanu mūsu dzīvē!"

Zemgus Girgensons soctīklos publicējis attēlu ar dažas dienas veco meitenīti, un saņem virkni apsveikumu kā no pašmāju hokejistiem, tā arī NHL komandas biedriem un vienkārši no faniem.

"Delfi" jau vēstīja, ka Girgensons pērnā gada rudenī paziņoja: viņa un Keitijas ģimenē ienāks mazulis, publicējot ultrasonogrāfijas attēlu. Septembra izskaņā sportists atklāja, ka gaidāma ir meita. Zemgus ar Keitiju ir kopā jau deviņus gadus, abi apprecējās 2019. gada jūlijā, rīkojot krāšņas kāzas.

Pats sportists šobrīd traumas dēļ nespēlē, un iepriekš izskanējis, ka kājas augšstilba ārstēšana ilgs vēl vairākus mēnešus, kas var nozīmēt izlaistu sezonu. "Es ar lielām cerībām gaidīju šo sezonu, tāpēc esmu ļoti vīlies to izlaist. Ceru, ka pēc iespējas ātrāk atgriezīšos uz ledus," hokejists tvītoja janvāra sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!