Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pēc savas 27 gadus ilgās laulības šķiršanas miljardieris Bils Geitss atkal ir iemīlējies – jau ilgāku laiku viņš tiekas ar Paulu Hērdu, uzņēmuma "Oracle" izpilddirektora Marka Hērda atraitni, ziņo "Mail Online".

"Viņi ir nešķirami! Viņi ir kopā jau apmēram gadu, un Paula vienmēr aprakstīta kā "Bila noslēpumainā dāma", taču tuvākais loks zina, ka starp viņiem ir romantiskas attiecības," tabloīdam izteicies kāds pārim pietuvināts cilvēks.

Bils Geitss un Paula Hērda pazīstami jau sen – abi nereti tikušies tenisa turnīru skatītāju rindās. Janvārī abi kopā vēroja vīriešu vienspēļu turnīru Austrālijas atklātajā čempionātā. Viņi redzēti arī kopā pastaigājoties pa Melburnu.

Kas ir Paula Hērda? 60 gadu vecā sieviete savulaik strādāja par tehnoloģiju vadītāju, bet tagad ir pasākumu rīkotāja un filantrope. Viņas vīrs Marks Hērds 2019. gadā zaudēja cīņu ar vēzi. Marks Hērds kādreiz vadīja datoru un printeru ražotājuzņēmumu "Hewlett Packard", bet tad seksskandāla dēļ no šī uzņēmuma bija spiesst aiziet, kļūstot par izpilddirektoru uzņēmumā "Oracle". Hērdam aizejot mūžībā, viņa bagātība tika aplēsta 500 miljonu ASV dolāru apmērā. Hērdu pāris izaudzinājis divas meitas, Katrīnu un Kelliju.

Savukārt 67 gadus vecais miljardieris Geitss 2021. gada maijā nāca klajā ar paziņojumu, ka izjukusi viņa laulība ar Melindu Geitsu, ar kuru viņš bija precējies 27 gadus un izaudzinājis trīs bērnus. Abi "brālīgi" sadalīja savas bagātības un tā paša gada augustā laulība tika šķirta juridiski. Melinda Geitsa saglabāja bijušā vīra uzvārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!