Foto: LETA
Pirms diviem mēnešiem tapa zināms, ka izjukusi Rīgas mēra Nila Ušakova (attēlā) un Jeļenas Ušakovas laulība – pēc šķiršanās abiem nebija jādala ne kopīgi īpašumi, ne rūpes par bērniem, bet ģimenes paspārnē augošie četri kaķi palikuši pie Ušakova.

Ušakovs starp sabiedrībā zināmajiem cilvēkiem uzskatāms par vienu no lielākajiem kaķu mīļotājiem - divi četrkājaiņi Kuzja un Muris rosās Rīgas Domē, bet mājās pašvaldības vadītājam ir vēl četri kaķi.

Lai gan laulības laikā lielākās rūpes par Fifu, Busju, Belku un Dumku izrādīja tieši Jeļena, žurnālam Kas Jauns tapis zināms, ka pēc šķiršanās murrātāji palikuši pie Ušakova, jo viņa bijusī sieva pārcēlusies uz jaunu dzīvokli, kur pagaidām notiek remonts, un Jeļena par mājdzīvnieku iegādi vismaz pagaidām nedomā.

Lēmums nešķirt kaķus pieņemts arī tāpēc, ka gadu gaitā visi četri no patversmes paņemtie dzīvnieciņi dikti saraduši, bet pašai Jeļenai mainījušās domas par kaķu nozīmību savā dzīvē.

"Pēdējā laikā aizvien biežāk aizdomājos, ka man arvien vairāk sāk patikt suņi. Taču esmu tik reti mājās, ka suņukam būtu garlaicīgi visu dienu būt vienam," žurnālam Kas Jauns atzinusi Jeļena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!