Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas populārajā naktsklubā Coyote Fly norisinājās kārtējā Cosmopolitan Night Out ballīte, uz kuru pulcējās visas modīgās un stilīgās Cosmo lasītājas, un pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī pati seksīgākā pašmāju fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā labajā pusē).

Šoreiz Cosmopolitan rīkotā ballīte notika Rīgas modes nedēļas ietvaros. Burziņu ar savu klātbūtni pagodināja stilīgākās pilsētnieces, un viņu vidū bija arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, tajā skaitā arī mūziķa Dona bijusī sieva Linda Klaniņa jeb Lily, slavenākā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens un citas.

Seksīgā modele aprīļa sākumā mēroja tālo ceļu no ASV uz Latviju, lai īpašā seminārā padalītos ar sava trenētā un pievilcīgā ķermeņa dailes noslēpumiem, bet nedēļas nogalē viņa devās galvaspilsētas ielās baudīt naktsdzīvi, un par savu galamērķi viņa bija izraudzījusies tieši Cosmo ballīti.

Vakara gaitā visus sanākušie viesi tika iepriecināti ar visnotaļ pikantu modes skati, savukārt par muzikālo noformējumu parūpējās populārie dīdžeji Toms Grēviņš un Markus Riva, un visus šos labumus jestrā noskaņojumā izbaudīja arī Karīna, kas nevairījās no sev pievērstās uzmanības un fotogrāfam labprāt nodemonstrēja arī savus ievērojamos muskuļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!