Foto: Vida Press
Plastisko operāciju un dažādu skaistuma procedūru fanātiķis Rodrigo Alvess, kurš plašāk pazīstams kā brazīliešu dzīvais Kens, ir tikai 34 gadus vecs, bet jau pamanījies zem skalpeļa gulties aptuveni 60 reizes un izmainīt savā ķermenī visu iespējamo. Visbeidzot viņš nolēmis mest mieru savam hobijam – viņš vairs negulsies zem skalpeļa.

Alvess par plastiskajām operācijām iztērējis vairāk nekā pusmiljonu eiro, tomēr tie, kas redzējuši viņa bildes, pārsvarā uzskata, ka naudiņa izšķiesta veltīgi, jo neprātīgās procedūras nesušas vairāk ļaunuma nekā labumu, dažiem pat liekot apšaubīt vīrieša spriestspēju.

Pavisam nesen Alvesam tika izoperētas četras ribas, jo viņš kāroja tikt pie šmauga vidukļa. Ar to gan, šķiet, viņš beidzot sasniedzis visu, par ko jebkad sapņojis, un vīrietis paziņojis, ka turpmāk vairs savu ķermeni nepārveidos.

"Ja vien tas nebūs nepieciešams veselības nolūkos, man ar operācijām beidzot ir gana," izdevumam "Mail Online" nesen sacījis Alvess.

Mākslīgā skaistuma fanātiķis arī paskaidrojis, kāpēc viņš pieņēmis šādu lēmumu. "Man jāpārstāj veikt plastiskās operācijas, jo manā ķermenī vairs neko nav iespējams pārveidot, lai nerastos draudi manai dzīvībai.

Ar 60 operācijām, tajā skaitā sejas un kakla ādas savilkšanu, implantu ievietošanu muskuļos un četru ribu izņemšanu, ir pilnīgi pietiekoši. Nākamo operāciju veikšu tikai tādā gadījumā, ja tas būs nepieciešams veselības nolūkos. Vai arī tad, kad būšu krietni vecāks," piebildis Alvess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!