Foto: Kadrs no video
Mirušās Velsas princeses Diānas brāļameita lēdija Kitija Spensere izgājusi pie vīra, vēsta ārvalstu mediji.

Sestdien Romā, Itālijā, krāšņās kāzās par precētu sievu kļuva princeses Diānas brāļameita, 30 gadus vecā lēdija Kitija. Ceremonijā līgava mirdzēja īpaši greznā "Dolce&Gabbana" kleitā – dizaineri pie tās strādājuši četrus gadus.

Pēc radurakstiem viņa ir māsīca Diānas dēliem Viljamam un Harijam. Lēdija Kitija ir Diānas jaunākā brāļa Čārlza Ērla Spensera meita. Lēdija Kitija dzimusi 1990. gadā; Kitijai bija septiņi gadi, kad viņas pasaulslavenā tante Diāna. gāja bojā autoavārijā.

Lēdijas Kitijas vīrs ir modes biznesa magnāts Maikls Lūiss. Viņam ir 62 gadi – krietni vairāk nekā jaunajai sievai. Taču tas nav traucējis pirms aptuveni diviem gadiem uzplaukt mīlai starp uzņēmēju un augstdzimušo.

Lūiss ir Dienvidāfrikā dzimis ebrejs, taču savu biznesu izvērsis gan Itālijā, gan Lielbritānijā. Kopš 2015. gada Lūiss vada "Foschini Grupu" un ir miljardieris.

Pāris saderinājās 2020. gada janvārī – sešus mēnešus pēc tam, kad Lūiss un Kitija pirmo reizi izgāja kopā sabiedrībā. Pati lēdija nekad nav ar presi runājusi par savu privāto dzīvi, viņa paudusi, ka svešiem cilvēkiem ar to nav nekāda sakara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!