Foto: Kadrs no video

Šonedēļ radio BOOM FM klausītāju un skatītāju novērtējumam tika sniegta kārtēja rīta šova Suņu būda epizode, kurā šoreiz pie raidījuma vadītāja aktiera Artusa Kaimiņa (attēlā) studijā viesojās savulaik skandalozais modes mākslinieks un dizaineris Dāvids jeb Romāns Andrejevs.

Kaimiņš šoreiz šova skatītājiem bija sarūpējis īpašu un negaidītu pārsteigumu - aktieris savu raidījumu vadīja, tērpies mazītiņos bokseršortos, turklāt, savu miesu viņš bija nokrāsojis zilā krāsā, bet acīs ielicis visnotaļ biedējošas lēcas, kas kopumā viņam lika izskatīties pēc tēla no filmas Avatars.

Jau pirmajās šova minūtēs Kaimiņš "ķērās vērsim pie ragiem" un sāka Dāvidu tirdīt ar dažādiem jautājumiem, kas skar viņa privāto dzīvi - aktieris ne tikai vēlējās noskaidrot, kad modes māksliniekam pēdējo reizi bijis sekss ar vīrieti, bet arī to, vai tā patiešām esot patiesība, ka viņš svešiniekiem mēdzot piedāvāt pārgulēt ar savu sievu.

Tāpat Kaimiņš pārliecinājās, vai Dāvids patiešām ir biseksuālis, kā arī apvaicājās, vai mūziķa Andra Kiviča apgalvojums, ka dizaineris savulaik iebāzis savu mēli viņa mutē un centies viņu noskūpstīt, ir patiess.

Raidījuma laikā Kaimiņš Dāvidu centās izprovocēt ar vēl citiem jautājumiem par modes mākslinieka pagātni, naudu, parādsaistībām, modes sfēru Latvijā un paša dizainera radošajām gaitām. Tāpat aktieris nekautrējās arī apgalvot, ka dizainerim patiesībā patīkot, ka par viņu runā, slavē un viņam pievērš uzmanību.

Tiesa, Dāvids provokācijām neļāvās un visas pārraides laikā saglabāja mieru, lai gan kādā brīdī viņš tomēr atzina, ka Kaimiņam esot izdevies viņu nokaitināt, jo jau pašās pirmajās raidījuma minūtēs aktieris viņam meties virsū ar jautājumiem par privāto dzīvi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!