Pašmāju prese pirms diviem gadiem vēstīja, ka treneris daudzsološajai svarcēlājai Rebekai Kohai liedzis personisko dzīvi, un arī pati sportiste ar attiecību dibināšanu un kopdzīves uzsākšanu nevēlas steigties – viņa ir pārliecināta, ka tam nekad nebūs par vēlu.

Otrdienas, 23. aprīļa, vakarā godalgotā Latvijas sportiste kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot" pastāstīs, ka ikdienā sociālajos tīklos vīrieši aktīvi cenšas ar viņu iepazīties. Tiesa, nereti vēstules ir nepieklājīgas un pat nepiedienīgas.

Kā atklās Rebeka, daži nekautrējas viņai uzreiz piedāvāt precēties un sākt attiecības, tomēr viņai šāda taktika no vīriešu puses nav pieņemama. Sportiste uzskata, ka vispirms ir jāiepazīst otrs cilvēks, pirms mesties attiecībās.

Turklāt Rebekas prioritāte šobrīd ir profesionālais sports, kas aizņem daudz laika, un attiecību veidošana šobrīd nav viņas prioritāte.

Pati svarcēlāja ir pārliecināta – nekad nebūs par vēlu ar kādu uzsākt kopdzīvi, savukārt ar sportu viņa nevarēs nodarboties visu mūžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!