Foto: Privātais arhīvs
Rebeka Salsabila Ibrahima, kuru savulaik Latvijā un ārpus tās pazina kā godalgoto svarcēlāju Rebeku Kohu, jau četrus mēnešus auklē mazuli, viņa atklājusi portālam "Insidethegames.biz".

Sportiste vēsta par atgriešanos svarcelšanā, turpmāk startējot zem Kataras karoga. Kā zināms, viņa ir precējusies ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu un jau vairākus gadus Latvijā nedzīvo.

2021. gada martā Rebeka saviem "Instagram" sekotājiem pavēstīja, ka ir pirmā mazuļa gaidībās un publiskoja arī grūtniecības laika attēlus. Diemžēl dēls Eliass tika aizsaukts mūžībā. Pēc tam gan Rebeka, gan viņas vīrs no sociālajiem tīkliem izdzēsa visas privāta rakstura fotogrāfijas un teju vai pazuda no virtuālās vides. Pēc traģiskās pieredzes nākamo grūtniecību pāris izvēlējās publiski neafišēt.

Nu jaunā sieviete atklāj, ka jau vairākus mēnešus viņai ir ģimene, viņa audzina bērniņu un arī trenējas, lai atgrieztos profesionālajā sportā, lai gan pirms diviem gadiem viņa paziņoja par karjeras beigām.

24 gadus vecā ventspilniece pēc iepazīšanās ar Kataras sportistu nolēma pāriet islāmticībā un nomainīt vārdu. 2020. gada rudenī abi apprecējās gan oficiāli, gan Allāha priekšā. Kāzu dienā sportiste veltīja siltus mīlestības vārdus savam vīram un pauda cerību, ka abu kopīgā dzīve būs gara un piedzīvojumiem pilna: "Cik viņš [Allāhs] ir pārsteidzošs, cik dižens ir viņa plāns," par savu jauno dzīvi teica Ibrahima kundze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!