Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā risinājās jau ceturtais modes festivāls Riga Fashion Mood - tā ietvaros notikušās skates un afterpārtijus plašā pulkā apmeklēja pašmāju modes cienītāji, starp kuriem netrūka arī sabiedrībā zināmu personu.

Šoreiz par Riga Fashion Mood norises vietu bija izvēlēta neordināra vide - skates norisinājās Tabakas fabrikā Miera ielā, kur nākotnē plānots izveidot radošo kvartālu.

Divus vakarus pēc kārtas modes festivālā apmeklētājiem bija iespēja klātienē vērot daudzu šobrīd aktuālu modes dizaineru jaunāko kolekciju skates, un šo iespēju izmantoja daudzas sabiedrībā zināmas personas.

Ceturtā Riga Fashion Mood ietvaros notikušās modes skates un ballītes apmeklēja dziedātāja LieneCandy un sabiedrisko attiecību pārstāve Una Ulme, modes blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Deniss Ševeļevs, dziedātāja Linda Leen, bijušais politiķis Valdis Birkavs un citi.

Kā jau ierasts, modes pasākumos tiek novērtētas ne tikai mākslinieku prezentētās kolekcijas, bet arī citu viesu ietērpi - Riga Fashion Mood otrajā dienā ar īpaši pavasarīgu tērpu citus viesus priecēja stila raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, kurai matos bija iestiprināti vairāki koši tauriņi.

Riga Fashion Mood pirmajā dienā starp pasākuma viesiem varēja sastapt arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa laulāto draudzeni Daci Seisumu - aizvadītajā nedēļā pašmāju mediji vēstīja, ka valsts pirmā lēdija netika ielaista Rīgas modes nedēļā, bet Fashion Mood ietvaros viņa apmeklēja ne tikai skates, bet arī patērzējā ar citiem viesiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!