Foto: Privātais arhīvs
Leģendārais jamaikiešu sprinteris patlaban uzturas Rīgā, liecina bijušā sportista ieraksti sociālajā tīklā "Instagram".

Useins Bolts savā "Instagram" kontā publiskojis vairākus video no kāda filmēšanās procesa, kam kā norises vieta izvēlēta "D.FAB" radošā telpa Rīgā, Slokas ielā 52. Filmēšanu veic foto un video pakalpojumu kompānija no Nīderlandes "TeamHorstHuis".

"D.FAB" vadītāja Indra Vītola sarunā ar "Delfi" skaidro, ka trešdien Bolts visu dienu cītīgi strādājis, bet leģendas ierašanās Rīgā sākumā bijis noslēpums, ticis noslēgts konfidencialitātes līgums, bet tad pats sportists par to pavēstījis instagramā. Vaicāta, kas tieši filmēts Pārdaugavā, Vītola teic, ka līgums liedz atklāt precīzas detaļas, taču viņa apstiprina, ka šeit filmēta kādas reklāmas kampaņas daļa, un Bolts ir tās seja, teic Vītola, kura ir lepna, ka Nīderlandes kompānija filmēšanās vajadzībām izvēlējusies tieši Rīgu.

34 gadus vecais Bolts sprintera karjeru ir noslēdzis; viņam pieder nepārspēts pasaules rekords 100 metru distancē – 9,58 sekundes. Vieglatlēts karjeras laikā izcīnījis 11 olimpiskās zelta medaļas. Jau nepilnu gadu Useins Bolts ir arī tēvs – pērn viņa draudzene Kesi Beneta laida pasaulē meitiņu, kas ir Bolta pirmā atvase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!