Foto: F64
Aizvadītajā nedēļas nogalē Valmierā, Vidzemes olimpiskajā centrā, norisinājās atraktīvas sacensības – tur uz ledus tikās Saeimas deputāti, kuri stājās pretī Valmieras pašvaldības komandai.

Saeimas godu uz ledus aizstāvēja Imants Parādnieks (attēlā), kuram bija uzticēts komandas kapteiņa gods, kā arī Gaidis Bērziņš, Rihards Eigims, Andrejs Elksniņš, Romāns Naudiņš un Raimonds Rubiks, bet deputātiem palīdzēja arī Saeimas darbinieki un viņu ģimenes locekļi.

Atbalstīt savus sportisko kolēģus uz Valmieru bija devusies arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kura kopā ar Valmieras pilsētas vadītāju Inesi Boķi arī atklāja šo draudzības spēli.

Pēc spraigas cīņas, kurā neiztika arī bez dažām traumām, Saeimas deputāti ar rezultātu 4:7 piekāpās valmieriešiem, bet par labāko uzbrucēju tika atzīts Parādnieks, kurš no Āboltiņas rokām saņēma atzinības rakstu.

Šī nav pirmā reize, kad Saeimas vīri tikās ar Valmieras pašvaldības hokeja entuziastiem - pērn draudzības spēlē pēcspēles metienos ar rezultātu 3:4 uzvarēja parlamentārieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!