Foto: Vida Press
Nākamajā ceturtdienā, 12. septembrī, pēc dekrēta atvaļinājuma pie oficiālo darba pienākumu pildīšanas atgriezīsies Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana, kura 6. maijā laida pasaulē dēliņu Ārčiju Harisonu.

Nākamnedēļ Londonā oficiāli tiks prezentēta Meganas veidota sieviešu biroja darba apģērbu kapsulkolekcija, kas veidota sadarbībā ar dizaineri Mišu NoNū. Šis projekts tapis organizācijas "Smart Works" paspārnē.

Labdarības organizācija piedāvā bezmaksas divu stundu apmācības un arī stilista pakalpojumus, tostarp arī bezmaksas apģērbu sievietēm – bezdarbniecēm, kuras saņēmušas apstiprinājumu savai nākamajai darba intervijai. "Smart Works" mērķis ir palīdzēt sievietēm atrast darbu, papildinot zināšanas par to, kā jāuzvedas un jāģērbjas darba intervijā.

Izdevums "People" vēsta, ka Megana apģērbu kolekcijas prezentācijas pasākumā sniegs uzrunu, kā arī piedalīsies diskusijā par sievietēm darba tirgū.

Jāatzīmē, ka Megana pēc dzemdībām jau vairākkārt izgājusi sabiedrībā un apmeklējusi karaliskai ģimenei īpašus notikumus, filmu pirmizrādes, tenisa turnīru un aktīvi darbojusies savos privātajos projektos.

Tiesa, kā vēsta mediji, nākamnedēļ gaidāmais pasākums iezīmēs Meganas dekrēta atvaļinājuma beigas, jo pēc mazā Ārčija piedzimšanas tas ir pirmais oficiālais publiskais pasākums, kurā viņa kā hercogiene pārstāvēs karaliskās ģimenes intereses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!