Foto: Tomass Lukomskis

Dīdžejmeitene un naktskluba Coyote Fly kurinātāja Liene Ušakova jeb Sekīgā Lee (attēlā) un ķermeņa atkailināšana ir divi nedalāmi jēdzieni. Ja pie apvāršņa pavīd Lee, skaidrs kā diena, ka zibēs visi labumi. Beidzot viņa atklājusi to, kas gadiem ilgi nodarbinājis daudzu prātus – kāpēc viņai patīk publiski izģērbties.

Liene ir, iespējams, viena no skandalozākajām pašmāju šovbiznesa pārstāvēm. Seksīgā daiļava ir publiska kailuma izrādīšanas celmlauze Latvijā, un viņa ar apskaužamu regularitāti pārpludina sociālos tīklus ar pikantiem un provokatīviem attēliem, kuros iemūžināta plikiņa vai pieticīgi tērpta.

Sieviešu žurnāla Cosmopolitan decembra numurā viņa padalījusies ar savām domām par publisku atkailināšanos, un pie reizes Seksīgā Lee aicinājusi visas sievietes un arī vīriešus piedalīties pikantā foto sesijā.

"Manuprāt, tajā, ka cilvēks publiski atkailinās, nav nekā nosodāma. Ir tikai viens jautājums - kāpēc viņš to dara? Jau sen ir pārbaudīts, ka kailums tiek labi pārdots. Sekss un šoks ir reklāmas speciālistu spēcīgākie ieroči.

Cilvēki kaili dodas piketēt, sludina mieru pasaulē, cīnās pret dzīvnieku mocīšanu modes vārdā un visbeidzot - iemūžina skaisto jaunību, lai vecumdienās būtu, ko rādīt mazbērniem. Ķemenis ir kā instruments!

Ikdienā mēs to turam glītā futrālī, bet brīvdienās, darbā, uz skatuves un guļamistabā paveram priekškaru. Ja jautāsi man, noteikti ieteikšu katrai sievietei (arī vīrietim) vismaz reizi dzīvē nobildēties kailai," nāciju izmesties plikiņiem aicinājusi Lee.

Tiesa, atkailināšanās eksperte uzreiz piebildusi, ka viņa šoreiz nerunājot par bezgaumīgām, miglainām mobilā telefona fotogrāfijām, bet gan par profesionālu foto sesiju.

"Un nav svarīgi - tas tiek publicēts kādā izdevumā vai paliek noglabāts mājas arhīvā. Šādi foto ļaus tev paskatīties uz sevi no malas, cita acīm. Tu esi skaista, iespējams, to tikai neapzinies," noslēgumā piebildusi Seksīgā Lee.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!