Foto: Publicitātes foto

No 5. līdz 30. jūnijam latviešu daiļava Simona Kubasova (attēlā) dzīvoja Libānas galvaspilsētā Beirūtā, kur piedalījās starptautiskajā skaistumkonkursā Miss World Next Top Model 2013. Mājās viņa atgriezusies ar trešo vietu un Vice Miss titulu.

"Konkursā nolēmu piedalīties, jo tā ir lieliska iespēja apskatīt valsti un zemi, uz kuru tāpat, ceļojumā, iespējams, nekad neaizbrauktu. Konkursa laikā piedalījos dažādās modes skatēs, foto sesijās, reklāmas kampaņās un pasākumos," DELFI Izklaidei stāsta Vice Miss titula ieguvēja.

Kā atklāj Simona, visspilgtāk viņai atmiņā palikusi fotografēšanās K-Lynn apakšveļas katalogam. Foto sesijā piedalījušās visas dalībnieces, taču tieši Simona kļuvusi par zīmola "seju". Skaistumkonkursa ietvaros notikusi arī reklāmas foto sesija enerģijas dzērienam XXL.

"Šis bija modeļu konkurss, tādēļ nekādi talantu šovi vai labdarības balles nebija jāapmeklē. Uzdevums bija demonstrēt un parādīt sevi pēc iespējas labāk. Atrādījām savas defilēšanas prasmes, demonstrējām vakartērpus, apakšveļu un peldkostīmus," stāsta Simona.

Kā jau tas mēdz gadīties dažādos skaistumkonkursos, kuros dalībnieces par titulu cīnās ar zobiem un nagiem, arī Miss World Next Top Model 2013 neiztika bez starpgadījumiem un dalībnieču intrigām.

"Konkursā apbalvoja labāko piecinieku - par uzvarētāju kļuva Argentīnas pārstāve. Pieciniekā, kurā iekļuvu arī es, ar mani kopā tika arī viena no Krievijas meitenēm. Pēc fināla apbalvošanas izcēlās ķīviņš starp Krievijas dalībniecēm (šo valsti pārstāvēja vairākas sievietes).

Pieciniekā iekļuvušajai Krievijas pārstāvei viņas tautietes iesita pa seju pļauku un vicināja dūres, kā arī nozaga kurpes un saplēsa saulesbrilles. Arī manam peldkostīmam pieauga kājas," atceras Simona.

Kā stāsta Kubasova, konkursā iegūti jauni kontakti un labas draudzenes, ar kurām viņa joprojām turpina sazināties.

"Visas dalībnieces bija sadalījušās pa grupiņām. Kompānijām bijām devušas arī iesaukas, piemēram, krievu mafija un serbu mafija. Mūsu bariņu, kurā bijām piecas meitenes, sauca par dream team, jo mēs ēdām veselīgi, uzvedāmies labi un neiekūlāmies nepatikšanās.

Starp mums bija arī Ekvadoras un Norvēģijas dalībnieces, kuras dzīvoja vienā istabiņā un kļuva par labām draudzenēm, taču pēc fināla, kad Norvēģijas pārstāve iekļuva labāko pieciniekā, Ekvadoras meitene sāka histēriski raudāt un lamāties. It kā abas bija draudzenes, bet pēc rezultātu paziņošanas atklājās dalībnieču īstās sejas," atklāti stāsta Simona.

Savukārt pēc divām nedēļām Kubasova dosies uz Ķīnu, lai piedalītos nākamajā skaistumkonkursā. Tiesa, šoreiz viņa centīsies apvienot patīkamo ar lietderīgo un apskatīt Ķīnas slavenākos objektus, kā arī iepazīt šīs zemes kultūru.

"Uz Beirūtu devos, kā uz nopietnu konkursu, taču uz Ķīnu braukšu ar mērķi apskatīt zemi un gūt jaunus iespaidus. Piedalīšanās skaistumkonkursos ir labs veids, kā apceļot pasauli," piebilst Simona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!