Foto: Privātais arhīvs

Latvijas dziedošajai trenerei Solvitai Avakjanai jeb Sollai (attēlā) šobrīd ir daudz darba. Sieviete iesaistījusies biznesā un tā vajadzībām nenogurdama attīsta savu Instagram profilu, nereti pat atsakoties no pilnvērtīga miera. Pēc trim gadiem viņa būšot bagātniece.

"Daudzi domā, ka es neko nedaru, tikai skaisti dzīvoju. Tā nebūt nav," intervijā žurnālam Vakara Ziņas pastāstījusi māksliniece.

Solla atklājusi, ka laikā, kamēr viņas bijušais – dziedātājs Artūrs Duboks – uzņēmies rūpes par abu kopīgās meitiņas audzināšanu, viņa ne tikai dzied un intensīvi sporto, bet nupat arī iesaistījusies ļoti perspektīvā biznesā.

Viņa kā konsultante un pārdevēja rosās krievu kompānijā NL International, kas nodarbojas ar dažādu uztura bagātinātāju izplatīšanu. "Man šķiet, ka šī ir joma, kurā var ļoti labi nopelnīt.

Tie, kas šajā jomā darbojas krietnu laiku, ļoti labi nopelna. Man jau pirms diviem gadiem piedāvāja ar to nodarboties, bet atteicos. Tagad to nožēloju, jo divu gadu laikā jau būtu sasniegusi labus rezultātus," atklājusi jaunā biznesa lēdija.

Sollas svarīgākais darba pienākums pašlaik ir Instagram konta attīstīšana. "Šis bizness nav domāts dīvānos sēdētājiem, bet gan aktīviem cilvēkiem," uzsvērusi zinātāja. Un Solla biznesā metusies pilnu krūti – pēdējā laikā viņai naktī pagulēt sanākot vidēji tikai piecas stundas.

Tiesa, darbīgā dāma cenšas dienas gaitā izbrīvēt laiku snaudieniem, tad reizēm kopā sanāk 11 miega stundas. "Pieceļos, atbildu uz tālruņa zvaniem, īsziņām, atkal eju gulēt. Ap mani nepārtraukti ir ļoti daudz cilvēku, tādēļ nevaru viņus ignorēt.

Esmu ļoti aktīva sociālajos tīklos – Viber, Facebook, Twitter un Instagram. Ar visu man jātiek galā, jo sociālie tīkli arī ir mana darba sastāvdaļa. Tādēļ reizēm burtiski raujos uz pusēm," savu nežēlīgo dienas ritmu iezīmējusi biznesa lēdija.

Trenētā skaistule esot saņēmusi darba piedāvājumus no dažādiem sporta klubiem, taču atteikusi, jo neesot gatava strādāt "par kapeikām". Tā vietā Solla izvēlas būt pati sev priekšniece.

"Esmu apņēmusies līdz 40 gadiem uzkrāt iespaidīgu kapitālu un kļūt par brīvu un neatkarīgu sievieti. Nevis kļūt par kāda bagāta onkulīša vai oligarha mīļāko. Atzīšos, ka man nav augstākās izglītības.

Es būšu viena no tām, kas bez augstākās izglītības sasniegs savus mērķus," brīvdienu žurnālam Vakara Ziņas apņēmusies uzņēmīgā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!