Foto: Privātais arhīvs
Krievijas hokeja izlases spēlētājs, 29 gadus vecais Ivans Teļegins otro reizi apprecējies. Viņa izredzētā ir kāda vārdā nenosaukta miljonāra meita Marija Gončara.

Krievijas hokeja spīdeklis, dziedātājas Pelagejas bijušais vīrs Ivans Teļegins apprecējies ar dāmu, ar kuru mākslinieci krāpa, vēsta Krievijas tabloīdi. Teļegins un Marija Gončara salaulājās šaurā tuvinieku lokā kādā dzimtsarakstu nodaļā netālu no Maskavas.Tiek uzskatīts, ka plašākas svinības jaunlaulātie rīkos vēlāk. Kā ziņo "StarHit", Gončara ir meita kādam miljonāram, kurš gan vārdā netiek nosaukts.

Gončara un Teļegins ir kopā apmēram divus gadus. Tieši Gončara Krievijā tiek uzskatīta par vaininieci hokejista un dziedātājas Pelagejas laulības izjukšanā. Krievijas tabloīdi pirms pāris gadiem aizgūtnēm rakstīja par "neuzticīgo Teļeginu". Viņš pameta sievu un abu kopīgo meitu Taisiju, un turpināja romānu ar Gončaru.

Arī Teļegina un Pelagejas laulības šķiršana bija skandāliem apvīta. Dziedātāja iesniedza tiesā prasību par uzturlīdzekļu piedziņu abu trīsgadīgajai meitai; pāris dalīja arī nekustamos īpašumus, līdz beidzot laulību izdevās šķirt ar mediatora palīdzību.

Teļegins savu otro sievu bildināja šā gada pavasarī, tas notika Gončaras dzimtajā pilsētā Ņizņevvartovskā. Saskaņā ar Krievijas tabloīdu publicēto, Teļegina otrā sieva nāk no finansiāli ļoti nodrošinātas ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!