Foto: Privātais arhīvs
Nedēļas nogalē ar emocionālu paziņojumu vietnē "TikTok" klajā nāca viena no konta "Latvian sisters" dalībniecēm – Elīna Pakalne paziņoja, ka slaveno profilu turpmāk viņa vairs neveidos.

Pēc vairāku gadu darbības un iespaidīgiem sasniegumiem virtuālajā vidē darbību pārtrauc slavenais latviešu māsiņu konts "Latvian sisters", ko veidoja Elīna Pakalne kopā ar savu māsu Lidiju.

"Man šodien ir ne pārāk labas ziņas, jo esmu izlēmusi aiziet no "Latvian sisters." Centos neraudāt, bet tas ir tik sāpīgi, ka nevar noturēties," skaidroja Elīna. Viņa teic, ka šāds lēmums pieņemts, jo abām māsām atšķiras vīzija par mērķiem, kurus viņas vēlas sasniegt. Vieglāk esot šķirties nekā turpināt tālāk ceļu kopā.

Populārais konts paliks Lidas rīcībā, un viņa tam noteikti nomainīšot nosaukumu, taču Elīna turpinās veidot saturu individuālajam profilam @elina_pakalne. Viņa sola attīstīt arī savu "Instagram" profilu.

Abu māsu radnieciskajā mīlestībā gan nekādu izmaiņu nav, meiteņu ceļi šķiras tikai "TikTok" platformā.

Jāpiebilst, ka Elīna un Lida pamatoti uzskatītas par visslavenākajām latvietēm 'tiktokerēm'; viņu kontam ir vairāk nekā 1,7 miljoni sekotāju visā pasaulē.

@latvian_sisters

LATVIAN SISTERS VAIRS NEEKSISTĒS... (ja kāds grib mani redzēt tālāk, tad te būs mans tik tok @elina_pakalne ) cienat sevi un sev apkārtējos❤️

♬ original sound - latvian_sisters

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!