Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Šveicē dzimusī amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina pie šovbiznesa debesīm mirdz jau piecdesmit gadu un daudzo plastisko operāciju dēļ iesaukta par Kaķsievieti. Šonedēļ Vaildenšteina sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi vairākus attēlus no savas agras jaunības, tiesa, liedzot faniem iespēju kadrus komentēt.

Šveiciete Vaildenšteina nu ir 82 gadus veca, rosās kā mākslas darbu dīlere un joprojām šad un tad apmeklē publiskus šovbiznesa pasākumus, pēdējos divus gadus kopā ar savu līgavaini, modes dizaineri un stilistu Loidu Kleinu, kurš par savu mīļoto ir 27 gadus jaunāks. Abi draudzējas jau 17 gadus, pirms dažiem gadiem viņa saņēma bildinājumu, taču par kāzām līdz šim nekas nav dzirdēts. Pārim šajās attiecībās gājis kā pa viļņiem. Piemēram, 2016. gadā Vaildenšteina tika arestēta aizdomās par uzbrukumu draugam, ar šķērēm savainojot viņa seju. Vēlāk gan apsūdzības tika atceltas. Arī gadu vēlāk abi kādā nakts kautiņā tika savainoti, taču traktēja tās kā seksa traumas.

Džoslīna Vaildenšteina kļuva slavena deviņdesmitajos gados, kad šķīrās no mākslas darbu tirgotāja Aleka Vaildenšteina, šķiršanās procesā gūstot vairāk nekā divus miljardus ASV dolāru. Turpmāko gadu laikā arvien krasāk mainījās sievietes vaibsti, vēršot viņu līdzīgu kaķim. Kaķsieviete jau gadiem ilgi ierindota to slavenību skaitā, kas daudzo plastisko operāciju dēļ dēvējamas par upuriem. Kā vēsta mediji, pirmo reizi Džoslīna zem skalpeļa gūlusies tālajā 1979. gadā, lai paceltu acu plakstiņus.
Kādā intervijā pirms sešiem gadiem viņa lēsa: ja nodzīvotu līdz 90 gadu vecumam, iespējams, kļūtu par pasaulē vecāko cilvēku, kam veiktas plastiskās operācijas. Vienlaikus Vaildenšteina noliedz, ka būtu no operācijām atkarīga: "Tā nav atkarība. Es vienkārši neesmu nelabvēlīgi noskaņota pret operācijām. Es ar lielāko prieku veiktu vēl operācijas, ja man būtu sajūta, ka tas ir nepieciešams," skaidrojusi sabiedrības dāma.

Daudzi uzskata, ka Džoslīna plastiskajām operācijām pievērsusies, jo vēlējusies pēc iespējas vairāk līdzināties lūsim. Lielais kaķis savulaik bijis viņas mājdzīvnieks. "Lūsim ir perfektas acis," intervijā sacījusi Vaildenšteina, piebilstot, ka viņas sejas panti vienmēr atgādinājuši kaķa vaibstus. "Ja es jums parādītu savas vecmāmiņas fotogrāfijas, jūs redzētu šīs acis – kaķacis – un augstus vaigu kaulus," savulaik skaidroja ekstravagantā dāma.

Šonedēļ kundze publiskoja divus attēlus no dziļas savas jaunības – vienā viņa redzama baleta nodarbībā 15 gadu vecumā, otra uzņemta 18 gadu vecumā. Džoslīna liegusi opciju attēlus komentēt un vēlāk foto no pilngadības laika izdzēsa (tas redzams fotogalerijā augstāk).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!