Foto: AFI

Pašmāju politiķis Ainārs Šlesers (attēlā kopā ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu), kura pārstāvētā Šlesera Reformu partija Saeimas ārkārtas vēlēšanās piedzīvoja zaudējumu un noteikto piecu procentu barjeru nepārvarēja, pēc 10. Saiemas darbības beigām nolēmis laiku veltīt ģimenei.

"Vairāk laika veltīšu ģimenei. Jaunākajam dēlam šobrīd ir nepilni četri mēneši, tāpēc  auklēšu bērnu. Vismaz tuvāko mēnešu laikā ģimene viennozīmīgi būs mana vienīgā un galvenā prioritāte," portālam nra.lv nākotnes plānus ieskicējis Šlesers.

Tāpat Šlesers pašmāju medijiem ceturtdien, 22. septembrī, apliecinājis, ka 1.decembrī paredzētajā LPP/LC kongresā viņš plāno paziņot par atkāpšanos no partijas vadītāja amata, bet to, vai politiķis plāno piedalīties 2013. gadā paredzētajās pašvaldības vēlēšanās, Šlesers nezināja teikt.

Mango atgādina, ka Šlesera un viņa laulātās draudzenes Ineses ceturtais dēls Markuss pasaulē nāca šī gada maijā aptuveni nedēļu pirms tam, kad Korupcijas Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs lūdza Saeimai atļaut deputāta dzīvesvietas kratīšanu.

"Kolēģi, jūs zināt, ka pirms nedēļas Inese Šlesere dzemdēja četrus kilogramus 70 gramus smagu un 57 centimetrus garu puiku, un jūs arī zināt to, ka vakar Ainārs Šlesers gan savu sievu, gan puiku atveda mājās.

Tagad, es domāju, šī te situācija un šīs situācijas autori faktiski ir ieplānojuši acīmredzot vēl izdarīt kādu smagu ievainojumu un kādu traumu Aināra Šlesera ģimenei," 10. Saeimai liktenīgajā sēdē, kurā tika lemts par atļauju kratīt Šlesera dzīvesvietu, savu kolēģi aizstāvēja apvienības Par labu Latviju pārstāvis Andris Bērziņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!