Foto: Privātais arhīvs

Krievijas šovbiznesa nerātnā meitene Ksenija Sobčaka (attēlā) sociālajos tīklos kārtējo reizi izvērusi provokatīvu polemiku – šoreiz ar dziedātājas Valērijas vīru, producentu Josifu Prigožinu, turklāt Ksjuša pirmo reizi publiskojusi savu kailfoto.

Pavisam nesen pēc Madonnas koncerta Maskavā Prigožins amerikāņu dziedātāju nosauca par izvirtības māti. "Par Madonnu raksta, ka viņa esot visu politiski apspiesto cilvēku māti, bet man šķiet, ka viņa ir starptautiskās izvirtības un netikumības māte," toreiz izteicās Prigožins.

Šajā sakarā Sobčaka izteikusi savu vēlmi kļūt par "Krievijas izvirtības māti", tāpēc pirmām kārtām padomu prasījusi tieši Prigožinam, lūdzot precīzi definēt, kādām īpašībām jāpiemīt "starptautiskās izvirtības mātei" un kā jāsāk ceļš uz šo titulu.

Tāpat Sobčaka tviterī publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams, kā Madonna skūpsta kaila vīrieša pēcpusi, tāpēc jautājusi Prigožinam, vai viņš nebūtu ar mieru pozēt tādā pašā pozā.

"Dziesmas Часики pavadījumā man vajadzētu sarīkot orģiju olimpiādes atklāšanas ceremonijā - tas ir vienīgais veids, kā es varētu kļūt par starptautiskās izvirtības māti," secinājusi Sobčaka.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!