Foto: Privātais arhīvs

Skandalozā fotogrāfa slavu iemantojušais Aleksandrs Sokolovs (attēlā) savus fanus mēdz priecēt ne tikai ar oriģināliem fotoprojektiem, bet arī ar pārdomām par visdažādākajām tēmām, starp kurām nu ierindojušies arī vīriešu dzimumlocekļi.

Trešdienas vakarā Sokolovs savā Facebook profilā publicējis ierakstu, kurā viņš pavēstījis, ka vīriešu dušā sporta klubā ir pamanījis interesantu lietu, un tālāk seko visai pamatīga analize, kā vīrieši, publiski mazgājoties, uzvedas atkarībā no sava dzimumlocekļa lieluma.

"Kad ir daudz kailu vīriešu vienā telpā, tad tie, kam ir lielāks loceklis, uzvedas daudz pārliecinošāk nekā tie, kam ir maziņš," novērojis Aleksandrs.

Tāpat viņš pamanījis, ka mazgāšanās laikā puiši, kam vīrišķā mantība ir neliela vai ļoti tieviņa, gandrīz vienmēr skatās uz grīdu, bet vīrieši ar lielu locekli skatoties taisni un staigā paceltu galvu.

"Mazo locekļu īpašnieki dušā izskatās tā, it kā viņi ir tikko atlaisti no darba - tādi baigi bēdīgi. Bet tiem, kam liels, dušā seja ir kā paēdušam kaķim. Jocīgs fenomens. Es neesmu redzējis, ka dzīvē pašpārliecināts čalis arī dušā izskatās tikpat pārliecināts, ja viņam ir maziņš," kopsakarības meklējis fotogrāfs.

"Vēl tie, kam neliels, no dušas uz ģērbtuvi iet, aptinot dvieli ap gurniem, bet tie, kam ir lielāks, tie liek dvieli sev uz pleciem vai tur rokās. Nekad nedomāju, ka locekļa izmērs var tik ļoti ietekmēt vīrieša pašapziņu un pašnovērtējumu," par saviem novērojumiem izbrīnīts ir Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!