Foto: LETA

Neapskaužamā situācijā nonācis latviešu basketbolists, Maskavas apgabala vienības "Himki" spēlētājs Jānis Timma un viņa komandas biedri – sportisti cietuši no garnadža.

Pirmdien, 10. jūnijā, Maskavā notika VTB Vienotās līgas fināla trešais mačs, kurā spēkiem mērojās Timmas pārstāvētā komanda un Maskavas CSK vienība, kas sērijā līdz trim uzvarām guva virsroku un izcīnīja astoto čempiontitulu pēc kārtas.

Veiksme nebija Timmas komandas pusē ne tikai laukumā, bet arī ģērbtuvē. Kā saviem "Instagram" sekotājiem vēstījis sportists, spēles laikā viņa un komandas biedru ģērbtuvi izšiverējis un vērtīgus priekšmetus piesavinājies kāds zaglis.

"Fināla spēles laikā šis cilvēks apzaga mūsu ģērbtuvi. Nauda, pulksteņi un mums ļoti dārgas lietas. Tas, kurš ir redzējis šo cilvēku vai arī zina viņa vārdu, uzvārdu vai dzīvesvietu, rakstiet privāti. Par vērtīgu informāciju būs atlīdzība," vēstījis Timma, padaloties ar zagļa foto no novērošanas kamerām.

Savukārt īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, Timma padalījies ar video, kurā redzams, kā zaglis ieiet ģērbtuvē un nekavējoties sāk rakņāties pa sportistu mantām.

Komentētāji jau steiguši izteikt dažādas versijas par zagļa identitāti un pievērsuši uzmanību garnadzim ap kaklu apliktajai ieejas kartei, kas, daudzuprāt, gan varētu būt bijusi viltota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!