Foto: Privātais arhīvs
Populārā pašmāju stiliste, grima meistare un zīmola "Lancome" vēstnese Latvijā Dita Grauda sniegusi interviju nedēļas izdevumam "Ieva". Sarunā viņa pastāsta par jaunās māmiņas statusu un to, kā viņas dzīvē ienāca bērna tētis – eksbaņķieris Guntars Kļaviņš, kurš pēc biznesa kraha aizbēga no Latvijas, lai meklētu dimantus Rietumāfrikā.

Par Guntaru Kļaviņu (iesaukā Kauliņš) filmu uzņēma viņa tuvs draugs, bundzinieks Kaspars Roga. "Meklējot Mr. Kauliņu" tika augstu novērtēta gan Latvijas skatītāju vidū, gan arī ieguva "Lielo Kristapu" kā labākā debijas filma 2019. gadā.

Intervijā "Ievai" Kauliņa tagadējā mīļotā Dita Grauda atklāj, ka filmu bija redzējusi, taču satikšanos sauc par likteni. "Tā bija absolūti negaidīta tikšanās, un tas atkal pierāda – notiek, kam dzīvē jānotiek! Tajā dienā braucu pie draudzenes parunāties, pastaigāt gar jūru, un arī viņš nebija plānojis šādu tikšanos," atceras stiliste.

Izrādās, Grauda izmanto populāro paņēmienu ar savu vēlmju vizualizēšanu, un viņas sarakstā augšgalā bija mazuļu bildītes. Tā pie Graudas atnākusi Anna – mistera Kauliņa meita.

Vaicāta, vai viņu nebiedē Guntara pagātne, par kuru talantīgi bija vēstīts filmā, Grauda teic: "Guntars ir interesants cilvēks, un man patīk, ja ir interesanti. Protams, var just, ka viņa uzkrātā dzīves pieredze reizēm viņā rada grūtsirdību [..] Mani nebiedē tas, kas viņa dzīvē ir bijis, man svarīgi, kā mums izdosies kopā veidot nākotni."

Vīrietī viņa visaugstāk vērtē "labu cilvēku", gaišu enerģiju, dzīvesgudrību, viedumu un humora izjūtu. Tā dēvētie "sausiņi" nav Graudas gaumē. Sieviete vēlas arī apprecēties, taču viņai nenāk prātā speciāli uz šo soli mudināt vīrieti.

Jāpiebilst, ka Kļaviņam ir arī jau pieaudzis dēls Matīss, kurš savu apsvērumu dēļ atteicās piedalīties Rogas veidotajā dokumentālajā filmā, pēc pirmizrādes arī publicējot skaudras pārdomas par tēvu portālā "Satori".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!