Foto: Publicitātes foto
TV izlozes "SuperBingo" vadītājai un konkursa "Mis Latvija 2008" uzvarētājai Ievai Lasei (attēlā) piemīt dabas dots skaistums, taču arī viņai ir zināmi savi skaistuma uzturēšanas un vairošanas triki.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Lase pastāsta, ka ļoti iecienījusi olīveļļu – ar to tiek ieziests gan ķermenis, gan pabarotas dabīgi lokainās matu cirtas. Olīveļļas un rupjā sāls sajaukums kalpo par lielisku ķermeņa skrubi, savukārt mati jūtas pateicīgi par pirms tam ūdens peldē sakarsētas augstas kvalitātes olīveļļas matu masku.

Sejas ādu Lase kopj ar dažādiem skaistumkopšanas veikalos pieejamiem līdzekļiem, un vismaz reizi pusgadā tiek apmeklēts kosmetologs.

"Neesmu uzticīga noteiktai kosmētikas līnijai, ar krēmiem, tonikiem un sejas pieniņiem eksperimentēju un mainu tos atbilstoši gadalaikam, taču dažiem sejas kopšanas līdzekļiem jau esmu atradusi savus favorītus."

Lase ir arī cītīga pirtī gājēja. Veicot šo rituālu, kā skrubis tiek izmantots rupjais sāls un kafijas biezumi, bet pēc pirts – medus vai šī sviests. Pēc klasiskas vannas peldes Lase iemīļojusi ķermeni iepriecināt ar aromātisku rožu, citronzāles vai mandeļu eļļu.

"Manuprāt, katrai sievietei ir jābūt koptai, sevi jāmīl un jālutina. Mīlot sevi, šī enerģija dubultojas un sasniedz arī citus – notiek enerģijas savstarpējā apmaiņa," uzskata Lase un iesaka piedomāt ne tikai par savu ārējo skaistumu, bet arī veselību, pārbaudot tās stāvokli regulāri. Viņa arī labprāt sporto, savā dienaskārtībā iekļaujot nelielu distanču skrējienu vai ātru pastaigu. Ļoti iecienīta ir joga, it īpaši tās aktīvākie paveidi.

Uzturēt dzīvesprieku un harmoniju, kura ietekmē arī ārējo veidolu, Lasei palīdz arī attiecības ar tuviniekiem, draugiem un, protams, mīļoto cilvēku.

"Man draugs ir mans dzīvesbiedrs – spēcīgs plecs, uz kuru var paļauties un smelties padomu, kā blēņu draugs, ar ko kopā smieties un darīt palaidnības. Viņš ir arī sabiedrotais, ar kuru ceļot un veidot nākotni," mīļotā cilvēka nozīmīgumu savā dzīvē sarunā ar "Delfi Izklaidi" pauž Lase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!