Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma un viņa mīļotā, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova aizvadītās nedēļas izskaņā sociālajā tīklā "Instagram" aizgūtnēm dalījās ar jaunumiem savā privātājā dzīvē. Viens no Sedokovas vēstījumiem pat radījis jautājumu gūzmu viņas sekotāju vidū.

Sedokova dāsni dalījās ar attēliem un video, kuros redzams pāra papildinājums ģimenē, proti, abu mājās parādījies trešais suns – amerikāņu buldogs, kas nosaukts par godu nelaiķa basketbolistam Kobem Braientam, kura iesauka bija Mamba.

Par Mambu nokristīts arī suņuks. Jānis Timma instagramā redzams vairākos video, kurā pauž milzīgu mīlestību pret jauno ģimenes mīluli. Pāris savu suni pat dēvē par "dēlu".

Jaunais "ģimenes loceklis" pie saimniekiem uz viņu dzīvesvietu Maskavā ceļojis pāri okeānam no Losandželosas.

Mambam ir pat izveidots savs "Instagram" konts, kuram dažu dienu laikā sekotāju skaits sasniedzis jau gandrīz 6000 konta abonentu.

Vienlaikus instagramā cilvēkus uzkurinājusi dziedātājas atbilde uz kādas fanes jautājumum, proti, vai viņa ir stāvoklī. Uz jautājumu Sedokova atbildēja ar "jā", tomēr pēc tam vairs nav apliecinājusi aizdomas, ka gaidītu Timmas bērnu.

View this post on Instagram

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on Feb 8, 2020 at 3:45am PST

View this post on Instagram

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on Feb 8, 2020 at 8:31am PST

View this post on Instagram

A post shared by 𝗠𝗮𝗺𝗯𝗮 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝗿𝗲. 🐾 (@mambabully) on Feb 8, 2020 at 3:48am PST

"Delfi" jau vairākkārt vēstījis par popgrupas "VIAGra" bijušās solistes Sedokovas un Jāņa Timmas attiecību peripetijām. Timma pērnā rudens sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Tapa arī zināms, ka sportists jau uzsācis jaunas attiecības un ir kopā ar Sedokovu.

Savukārt Timmas sieva publiski pavēstīja, ka abu laulība nevis vienkārši izjukusi, bet gan vīrs viņai esot bijis neuzticīgs un krāpis viņu ar Sedokovu, kā arī dažādos veidos viņai piedraudējis, lai panāktu šķiršanos.

Nesen Sedokovas pārstāvis Krievijas presei apstiprināja, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!