Foto: DELFI

Populārā dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Maija Rozīte (attēlā), kura ir precējusies ar bijušā politiķa Viļa Krištopana vecāko dēlu, uzņēmēju Kasparu, ir sava pirmdzimtā gaidībās.

Runas par to, ka Maija varētu būt bērniņa gaidībās, sāka virmot jau oktobrī, kad TV3 laika ziņu moderatore arvien biežāk izvēlējās brīvi krītošu apģērbu. Ne pati Maija, ne viņas laulātais draugs šīs ziņas nekomentēja, jo kopš laulībām abi izvēlējušies savas attiecības no sabiedrības uzmanības pasargāt.

To, ka pievilcīgā gaišmate ir mazuļa gaidībās, apliecina viņas kolēģu sociālo tīklu aktivitātes - pēc ceturtdienas laika ziņām kāda Twitter lietotāja bija pateikusies ziņu raidījumam un Rozītei un paudusi prieku, ka māmiņa ar mazuli zem sirds nav "spundējama" tikai Māmiņu kluba raidījumos.

TV3 ziņu oficiālā Twitter profila uzturētāji šo ierakstu retvītojuši, netieši apliecinot, ka viņu kolēģe patiesi gaida ģimenes pieaugumu, nevis vienkārši izvēlējusies ne tik veiksmīga piegriezuma tērpus, kas pēdējo mēnešu laikā likuši runāt par iespējamo grūtniecību.

Jau vēstīts, ka Krištopans un Rozīte gredzenus mija 2010. gada 23. jūlijā, un tās kļuva par tajā gadā visvairāk apspriestajām un fotogrāfētajām kāzām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!