Foto: Privātais arhīvs

Gada sākumā Latviju satricināja TV3 šovs Precos ar svešinieku!, kurā tika apprecināti savstarpēji nepazīstami, bet pēc ekspertu domām saderīgi pāri. Visas trīs kāzas beidzās ar šķiršanos, taču neveiksme šovā nav sabojājusi jauniešu attieksmi pret laulībām – šova skandalozākā dalībniece Zanda Štrausa nupat apprecējusies atkal (jaunais pāris attēlā).

Gaišamtainā Zanda gada sākumā šova ietvaros tika saprecināta ar bārmeni Uģi Žogotu. Lai gan kāzu dienā jaunā pāra saderība tika vērtēta kā izcila, uzreiz pēc laulībām Zanda pret jauno vīru kļuva visai vēsa.

Atklājās, ka laikā, kamēr Zanda ar Uģi baudīja medusmēnesi Parīzē, sarosījies viņas bijušais puisis Jānis Kristovics, kurš steidzies pie eksdraudzenes mātes, lai lūgtu nule apprecētās Zandas roku.

Atgriezusies no kāzu ceļojuma ar Uģi, Zanda pēkšņi pazuda un uz jaunā vīra zvaniem neatbildēja. Uzvirmoja baumas, ka Zandas pazušanā liela loma ir viņas bijušajam. Zanda gan spītīgi noliedza bijušā lomu šajā sāgā.

Šova noslēgumā Uģis ar Zandu paziņoja, ka visas Latvijas priekšā noslēgto laulību šķirs, bet Zanda uzsvēra, ka projekta laikā nav bijusi negodīga pret vīru un ekspertiem, uzturot attiecības ar kādu citu.

Lai gan eksperti aprīļa beigās, kad Zanda un Uģis šķīrās, deva Zandai padomu kādu laiku padzīvot vienai tā vietā, lai paralēli veidotu vairākus romānus, izskatās, ka jaunā sieviete klausījusi nevis viņiem, bet gan savai sirdij.

Kā atklāj informācija Zandas sociālo tīklu profilos, jau augusta sākumā, apmēram pusgadu pēc kāzām ar Uģi, viņa atkal vilkusi mugurā līgavas kleitu, lai nodotu laulības svinīgo zvērestu. Zandas vīrs ir tas pats Jānis Kristovics, par kura mīlas atjaunošanos Zanda tik sparīgi liedzās šova laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!