Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks skatītāji jau būs pieraduši, ka varoņiem ik pa brīdim parādās jauni radinieki – jau vairākkārt nez no kurienes atrodas pazuduši dvīņubrāļi, vecākus uzmeklē pamesti bērni. Nu paveicies Fēliksam – pie viņa ieradies jau pieaudzis dēls.

Jaunais cilvēks Svjatoslavs Zaicevs ceturtdienas, 25. septembra, sērijā ieradās Pētersonu viesnīcā un lauzītā latviešu valodā Mieriņam stādījās priekšā kā Fēliksa dēls, ne pa jokam pārsteidzot televīzijas skatītājus. 

Seriāla veidotāji steidz ieskicēt dažas Fēliksa dēla pagātnes detaļas - Svjatoslavs ieradies no Krievijas, Vologdas apgabala Moločnoje ciema. Viņš uzaudzis popa Kirila Zaiceva ģimenē kā sestais, jaunākais dēls.

Bērnība Svjatoslavam nav bijusi viegla - gan tēvs, gan brāļi viņu situši, jo viņš bijis mātes mīlulītis, turklāt vizuāli ļoti atšķīries no tēva un brāļiem. Viņa māte, guļot uz nāves gultas, atklājusi šīs atšķirības iemeslu - puiša īstais tēvs ir Fēlikss, kuru māte satikusi, atpūšoties 1989.gadā Krimas sanatorijā Černomorskij. 

Tajā laikā tur bijis arī Fēlikss, kas ar saviem biedriem piedalījies Melnajā jūrā notiekošajos kara flotes manevros.

To, kā Fēlikss, viņa iemīļotā Jevgēņija un citi varoņi reaģēs uz jaunumiem, rādīs laiks, bet Fēlikss, bet skatītājus jau paguvis iepriecināt jaunā tēla imidžs un manieres - iespējamais dēls ne tikai atgādina Fēliksu uzvedības ziņā, bet arī izvēlas tāda paša stila apģērbu, kādu jau gadiem nemainīgi iecienījis Fēlikss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!