Rīgas pirmā lēdija - mēra Nila Ušakova sieva Jeļena Ušakova (attēlā) - ikdienā ģērbjas vienkārši, bet, ļaujoties modes žurnāla L'Officiel Latvija aicinājumam, viņa iejutusies Žaklīnas Kenedijas tēlā.

Intervijā žurnālam Rīgas mēra laulātā draudzene pastāstījusi, ka tērpus sabiedriskiem pasākumiem viņai lielākoties šujot draudzene, dizainere Anna Osjmuškina, šo to viņa iegādājoties ārzemēs, bet iecienītie zīmoli ir, sākot no H&M un Mango līdz pat Michael Kors.

Skolas laikā meitene bijusi teicamniece, bet viņai vienmēr bijušas problēmas ar uzvedību, un bieži Jeļena saņēmusi bārienus tieši par minisvārku valkāšanu. Tiesa, pēc kļūšanas par mēra kundzi viņai no šī sava iemīļotā apģērba gabala nācies atteikties.

"Nācās atraut no sirds iemīļotos minisvārkus un piepildīt garderobi ar lietišķiem kostīmiem, blūzēm, šallītēm un citām protokolam atbilstīgām lietām. Bet pārējā viss palicis kā iepriekš. Kad esmu viena, bez Nila, mani reti atpazīst," atzinusi Ušakova, kura varot staigāt pat saplēstos džinsos.

Veidojot savu publisko tēlu, Jeļena īpaši nevēloties līdzināties kādai citai pasaulē zināmai politiķa sievai, bet tas, ka viņu mēdzot salīdzināt ar nu jau bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī sievu Karlu Bruni, jaunajai sievietei esot patīkami.

22 gadus vecā Jeļena arī atklājusi savu recepti, kā atstāt iespaidu uz vīrieti - viņas padoms ir ļoti vienkāršs: "Būt patiesai - tādai, kāda esi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!