Foto: Vida Press
Krievijas medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka populārais humorists Jevgeņijs Petrosjans un viņa mīļotā sieviete – 31 gadus vecā Tatjana – kļuvuši par vecākiem.

74 gadus vecais Petrosjans pēdējā laikā parūpējies par vairākiem pārsteigumiem – 2018. gadā pēc vairāk nekā 30 gadiem laulībā viņš izšķīrās no skatuves partneres Jeļenas Stepaņenko un pērnā gada izskaņā klusi mija gredzenus ar savu kādreizējo palīdzi Tatjanu.

Tagad Krievijas mediji steidz ziņot, ka viņi kļuvuši par vecākiem. Tiek mēļots, ka tas noticis jau pērnā gada nogalē un pāra kopīgo mazuli, sekojot daudzu šovbiznesa zvaigžņu piemēram, pasaulē laidusi surogātmāte.

Pāris par priecīgo notikumu informējuši pašus tuvākos, bet savu laimi no svešām acīm vēlas pasargāt. Tas gan netraucē Krievijas tabloīdus piedāvāt jaunus scenārijus – tā kā Petrosjans un viņa mīļotā sieviete nesen atpūtušies Apvienotajos Arābu Emirātos, jau izskanējušas runas, ka tieši tur piedzimusi viņu kopīgā atvase.

Tatjana Bruhunova ir Petrosjana piektā sieva. No pirmās laulības Petrosjanam ir meita Viktorīna, kura pasaulē nāca 1968. gadā.

View this post on Instagram

Мне 31 и я счастлива! 💋

A post shared by Tatyana Brukhunova (@bruhunova) on Mar 12, 2020 at 10:46pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!