Foto: DELFI
Publiski turpinās attiecību skaidrošana starp uzņēmēju Valdi Kalnozolu (attēlā) un viņa bijušajām sievām, un tagad tapis zināms – pret vīrieti ierosināta krimināllieta par vieglu miesas bojājumu nodarīšanu viņa šķirtajai sievai Larisai Pomeščikovai.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, Pomeščikovas iesniegumā norādīts, ka 2014. gada 12. jūlijā pulksten vienos naktī viņa pēc komandējuma ieradusies pie sava šķirtā vīra Garkalnes mājā, lai paņemtu abu dēlu Oskaru Valdi un meitu Aleksandru.

Kalnozols kļuvus agresīvs, sācis apvainot sievieti, bet bērni no satraukuma sākuši raudāt. Situācija kļuvusi vēl spraigāka, kad vīrietis sācis vicināt dūres un pat iesitis sievietei pa zodu. Tā neesot bijusi vienīgā vardarbības reize – laikā kopš 2010. gada viņa esot sista vairākkārt, bet policijai par to neesot sūdzējusies, jo baidījusies no bijušā vīra.

Tagad viņa gan saņēmusies ierosināt lietu un no vīra cer piedzīt 20 tūkstošus eiro – 5000 eiro lielus attiecību uzlabošanas izdevumus, atlīdzību par nodarītajām fiziskajām ciešanām un sejas izķēmojumu 5000 eiro apmērā un 10 000 eiro par bērniem nodarīto morālo kaitējumu.

Tiesa gan beigusies bez rezultāta – Kalnozols savu vainu nav atzinis, bet uz lietas izskatīšanu nav ieradušies Kalnozola tagadējā sieva Kristīne ar vecākiem, kuriem noteikts liecinieka statuss, jo viņi incidenta laikā bijuši mājās. Atkārtota lietas izskatīšana notikšot oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!