Foto: Kadri no video
Sociālos tīklus šovasar pārņēmis izaicinājums jeb stulbings "Bottle Cap Challenge", kura ietvaros ļaudis izspērienā ar savu kāju cenšas atskrūvēt pudeles korķīti. Globālā mēroga neprāts nav atstājis vienaldzīgas arī pašmāju slavenības.

Aizvadītās nedēļas izskaņā izaicinājumu godam izpildījis spēkavīrs Raivis Vidzis. Viņš tālāk zibakcijā mudinājis iesaistīties aktieri Intaru Rešetinu.

Rešetins drīz vien arī atsaucies izaicinājumam, tomēr viņš improvizējis un iestudējis ainu, kurā pudeles korķītis tiek atdalīts no pudeles, nošķaudoties, nevis ar kājas palīdzību.

Jau vēstīts, ka izaicinājumu par interneta sensāciju padarījušas ārzemju slavenības. Tā, piemēram, mūziķis Džons Maiers izpildīja triku, ar kāju atverot pudeli, un izaicināja to paveikt Holivudas spīdekli Džeisonu Stethemu, kurš savukārt tālāk izaicināja režisoru Gaju Ričiju.

Izaicinājumā iesaistījies arī Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis. Viņš korķīti atskrūvēja ar elkoni, ironiski atgādinot faniem par savu neseno sitienu ar elkoni polim Kšištofam Glovackim.

View this post on Instagram

Izaicinu Intaru Rešetinu @intars.resetins #bottlecapchallenge #chellengeaccepted #lucky_thirteen_riga #360tv

A post shared by Raivis Vidzis (@raivisvidzis) on Jul 4, 2019 at 8:52am PDT

View this post on Instagram

Raivja Vidža @raivisvidzis izaicinājums pieņemts! #bottlecapchallenge #challengeaccepted #360tv #latvia🇱🇻

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on Jul 4, 2019 at 11:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!