Šonedēļ startē latviešu režisora Mika Ozoliņa veidotais izklaidējošais šovs "Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu", un jau pirmajā raidījumā viņš pamanījās pārsteigt ar stāstu par to, kā pasaulslavenā barbadosiešu dziedātāja Rianna savulaik viņam palīdzējusi sarīkot pārsteiguma ballīti.

Kā raidījumā atklāja Miks, viņa bijusī draudzene un meitiņas Aislijas mamma savulaik bija Riannas piedziedātāja. Ozoliņš mīļotajai vēlējies sarīkot pārsteiguma ballīti un, lai to izdarītu, izzadzis no viņas telefona Riannas tālruņa numuru.

Liels bijis Mika pārsteigums, kad izrādījies, cik Rianna ir pretimnākoša – dziedātāja bijusi gatava ar viņu kopā saorganizēt Kimai pārsteigumu.

Jāatzīmē, ka Rianna pirms vairākiem gadiem savā "Instagram" blogā arī bija padalījusies ar diviem foto, kuros viņa bija iemūžināta ar tobrīd vēl pavisam mazo Aisliju.

ASV dzīvojošā latviešu režisora šovs no 7. septembra "Piedzīvojumu sestdienās", pulksten 21 būs skatāms kanālā 360TV. Savukārt nepacietīgākie Ozoliņa fani visas šova sērija "Shortcut" lietotnē var noskatīties jau šobrīd.

Savā jaunajā projektā Miks sola skatītājiem parādīt īsto Ameriku jeb konkrētāk tās karstāko un grēcīgāko štatu Kaliforniju – to, kuru nesastapt tūrisma ceļvežos un neatrast pašiem bez vietējo palīdzības. "Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu" pārsteigs ik sēriju – Miks šovā iekulsies neprātīgās avantūrās, dosies uz "saldo puišu" rajonu, iepazīsies ar jaunumiem intīmpreču veikalā, paviesosies Harley-Davidson servisā un saplūksies ar karstasinīgām meitenēm, kā arī atklās līdz šim nezināmus faktus par savām un savu bijušo sirdsdāmu attiecībām, tostarp par pagātnes "grēkiem" visai radošā veidā centīsies atvainoties savai bijušajai draudzenei Elīnai Fūrmanei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!