Foto: DELFI
Aizvadītajā gadā visai skaļi Latvijā izskanēja režisora Mika Ozoliņa vārds (attēlā), kurš no savām mājās ASV mēroja tālo ceļu uz dzimteni, lai pašmāju vīriešiem pasniegtu seminārus, kuros atklāja noslēpumus, kā iekarot sievietes.

Lai gan tie neguva atsaucību, tas viņu nav atturējis turpināt apkārtējo izglītošanu - tagad viņš publicējis video, kurā savas seksa guru prasmes nodemonstrē reālajā dzīvē.

Februāris tiek dēvēts par visu mīlētāju mēnesi, un arī Ozoliņš šomēnes tīmekļa vietnē Youtube publicējis īpašu video ar nosaukumu How To Disarm Cockblockers (And Get Their Girl!), kurā beidzot praksē visiem interesentiem parāda, kā ''nocopēt" meiteni.

Darbība notiek bārā, kur Ozoliņš mēģina savaldzināt pretējā dzimuma pārstāves, un visas šīs slavenākā latviešu seksa guru izdarības tiek iemūžinātas ar slēptās kameras palīdzību - Ozoliņš augstsirdīgi un nesavtīgi visiem video skatītājiem nodemonstrē savus sieviešu iekarošanas knifiņus.

Jāatzīst, ka seksa eksperts sper visai pārdrošu soli - viņš cenšas savaldzināt meiteni, kura ir vairāku vīriešu ielenkumā. Ozoliņš dāmu uzrunā un cenšas visu viņas uzmanību pievērst tikai sev, un tas, kā līdzīgā situācijā rīkoties citiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, tiek sīki un smalki videoklipā aprakstīts un, protams, arī nodemonstrēts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!