Foto: Mango

Šova Dejo ar zvaigzni 2 uzvarētāja un deju studijas RV Studio vadītāja Viola Abramova-Mailīte (attēlā) par liekā svara problēmām sāk uztraukties vien tad, ja svari neglābjami rāda, ka dejotāja sver 57 kilogramus.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Abramova atklāj, ka nopietnas problēmas ar lieko svaru viņai nekad neesot bijušas. "Mans ideālais svars ir 50 līdz 53 kilogrami, un, ja pieņemos svarā līdz pat 57 kilogramiem, man paliek smagi.

Lai gan liekos kilogramus citi nepamana un saka, ka es pārspīlēju, man pašai traucē, ja ir nākuši klāt pāris kilogrami. Nav jau tā, ka kustēties būtu grūtāk un arī vizuāli nav nekas īpaši mainījies, bet tā sajūta ir smagāka," par svara problēmām stāsta Viola.

Lielākoties dejotājai liekajos kilogramos gadījies iedzīvoties ziemā, kad ir mazāk aktivitātes. "Ēdu to, ko gribu un kas man garšo.

Dažreiz nesmādēju arī makdonalda hamburgerus vai Big Mac komplektu. Varu atļauties dažreiz apēst arī slikto pārtiku. Bieži vien gadās, kad no rītie nepaēdu, tad sākas deju mēģinājumi un arī pa dienu nav laika paēst, tāpēc vienīgā normālā ēdienreize bieži vien ir vakaros.

Lai gan saka, ka nav veselīgi vakaros ēst, par laimi abi ar vīru turamies formā un liekā svara problēmas mums nav," skaidro dejotāja.

"Nekad neesmu bijusi apaļa meitene. Kad piedzimu, biju maziņa un tieviņa. Iespējams, ka kļūt apaļa  varētu vien tad, ja tāpat kā amerikāņi diendienā apmeklētu makdonaldu un ēstu hamburgerus - tikai tad varētu kļūt par bombu. Taču, ja godīgi, es nespēju sevi tādu iedomāties," skaidro Viola, kurai draudzenes bieži uzdot jautājumu, kā izdodas sevi uzturēt tik lieliskā formā.

"Tādas noteiktas formulas nav. Nevar teikt, ka jāēd tikai tomāti, gurķi un rīsi. Noteikti tām sievietēm, kuras strādā visu dienu pie datora, vakaros jāiet vai nu kārtīgi izdejoties, vai arī jāpameklē sporta zāle, jo, ievērojot tikai diētu, nomest svaru nebūs iespējams," iesaka dejotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!