Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā eksprezidenta Valda Zatlera dēls Kārlis (attēlā) uzsāka darba gaitas populārajā Rīgas naktsklubā Just, taču tagad jaunietis plašākai auditorijai pavēstījis, ka bārmeņa pienākumu pildīšanai pielicis punktu.

Par šo lēmumu Kārlis paziņojis sociālajā portālā Facebook, kur pie savas līdzšinējās darba pieredzes pievienojis ierakstu, ka oktobra mēnesī pārtraucis strādāt naktsklubā Just.

Kā vēsta kluba pārstāvji, Kārlis tiešām vairs katru nedēļas nogali nestrādās aiz bāra letes - puisis nolēmis pievērsties mācībām, kuras šobrīd ir viņa prioritāte, tādēļ bārmeņa gaitas pagaidām vēlas iepauzēt.

Jaunietim joprojām saglabājušās ļoti draudzīgas un labas attiecības ar kluba vadību, tādēļ nav izslēgts, ka pēc kāda laiciņa, kad skolas gaitas noslēgsies, puisis atkal atgriezīsies bārmeņa amatā.

Arī šī gada martā Kārlis sarunā ar DELFI Izklaide stāstīja, ka bārmeņa pienākumu pildīšana naktsklubā ir tikai pagaidu darbs, kurš ir labs papildu ienākumu gūšanas veids, taču skolas absolvēšana ir prioritāte.

"Pagaidām bārmeņa darbs man ir kā ļoti labs papildu ienākumu gūšanas veids, un šai darbā strādāju ar lielu prieku un atdevi.

Tomēr šobrīd mana lielākā prioritāte ir iegūt bakalaura grādu, ar labām sekmēm absolvējot Latvijas Universitāti, kur studēju jurisprudenci, bet to, kādā jomā darbošos tālāk, rādīs laiks," toreiz skaidroja eksprezidenta dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!