Foto: Mango
Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (attēlā), kurai šogad būtu jābeidz mācības 11. klasē, veselības problēmu dēļ mācības Rīgas 3. ģimnāzijā pārtraukusi.

"Marija patiešām mūsu skolā vairs nemācās, taču viņa no skolas nav izslēgta. Nu, ko jūs - tādus bērnus kā viņa no skolas neizslēdz. Viņa pati aizgāja prom, jo personīgu apstākļu dēļ vienkārši nevarēja turpināt mācības šajā skolā," žurnālam Privātā dzīve apstiprinājusi skolas vadība.

"Iemesls bija veselības problēmas - viņa uz kalna dabūja ļoti smagu smadzeņu satricinājumu, kura dēļ vairs nevarēja turpināt mācīties tā, kā bija pieradusi to darīt līdz šim," komentējuši skolas pārstāvji.

Rīgas 3. ģimnāzijas vadība mēģinājusi meiteni pierunāt palikt skolā un pieļāvusi iespēju, ka viņas sekmes pasliktinās, jo atzīmēm obligāti neesot jābūt 7, 8 un 9 baļļu līmenī, taču Marija tam nav piekritusi.

"Marijai šobrīd vissvarīgākais ir veiksmīgi pabeigt mācību gadu. To viņa arī izdarīs, turpinot mācības citā skolā," atzinuši skolas pārstāvji, bet tas, vai jaunā meitene patiešām turpina mācības citā skolā, nav zināms - pati Marija no komentāriem atsacījusies.

Februāra vidū Zeltiņas meita pašmāju mediju un sabiedrības uzmanību guva ar savām jaunajām attiecībām - viņa sākusi tikties ar sava tēva Ričarda Bindes draugu, uzņēmēju Intu Jansonu, kurš ir 24 gadus vecāks par meiteni.

"Acīmredzot tāda ir Zeltiņu ģimenes morāle. Mazā meitene ļoti labi pazina mani un mūsu bērnus, taču tas viņu netraucēja un nebija nekāds šķērslis, lai satiktos ar manu bērnu tēvu," Marijas un Jansona mīlasstāstu žurnālam komentējusi vīrieša bijusī sieva un divu bērnu māte Vita Matīse.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!