Foto: AFP/Scanpix
Turpinās kņada ap Bekhemu pāra Rietumlondonas grezno dzīvojamo mitekli. Nesen noslēgušies bēdīgi slavenie remontdarbi, kas kaimiņu dzīvi bija pārvērtuši ellē. Tagad, šķiet, situsi atmaksas stunda.

Šī gada sākumā ārvalstu mediji vēstīja, ka greznajā Rietumlondonas savrupnamā, kuru Viktorija un Deivids Bekhemi iegādājās 2013. gadā, ilgu laiku norisinājās remonts. Kaimiņi par to nebija priecīgi.

Elitārā rajona iedzīvotāji, kuru vidū ir ietekmīgi politiķi, diplomāti, bagātnieki un citi svarīgi ļaudis, medijiem sūdzējās, ka ieilgušo remontdarbu dēļ tuvējo apkārtni apsēdušas žurkas un peles. Iedzīvotājiem nācās samierināties ar putekļiem, būvgružiem, nemitīgiem trokšņiem un mieru traucējošiem renovācijas darbiem.

Izdevums "The Daily Mail" šonedēļ ziņo, ka remontdarbi nesen noslēgušies. Aptuveni 31,5 miljonus britu mārciņu vērtā nama pārveidošanā Bekhemu ģimene esot ieguldījusi 8 miljonus britu mārciņu.
Foto: Vida Press
Renovācijas darbu laikā trīsstāvu namā izbūvēts vīna pagrabs, sporta zāle, milzīga garderobe, vairākas guļamistabas, vannasistabas un pat slepena eja, pa kuru nokļūt sētas namiņā.
Foto: Vida Press
Tiesa, tagad, kad remonts beidzies un ģimene beidzot var ievākties jaunajā miteklī, mieru un klusumu satricinājuši nokaitinātie kaimiņi. Tiek vēstīts, ka septiņos tuvumā esošajos namos sākušies vērienīgi renovācijas darbi, kas varētu ilgt aptuveni trīs gadus.

Tas nozīmē tikai vienu – tagad Bekhemiem nāksies paciest to, ar ko ilgu laiku nācās samierināties viņu kaimiņiem. "The Daily Mail" vēsta, ka agrāk tik klusais un mierīgais dzīvojamais rajons esot pārvērties būvlaukumā, kurā valda nemitīga kņada un trokšņi. Arī grauzēji esot atgriezušies.

Daži vietējie iedzīvotāji pastāstījuši, ka dzīve šajā rajonā esot kļuvusi neizturama – tiklīdz savests kārtībā Bekhemu nams un viss pamazām nostājies agrākajās sliedēs, citi kaimiņi parūpējušies par to, lai nebūtu miera.

Jāatzīmē, ka vietējiem iedzīvotājiem nav pa prātam arī slavenā pārīša fani un paparaci, kas nemitīgi spieto elitārajā dzīvojamajā rajonā. Zinātāji stāstījuši, ka Bekhemi ieguldījuši vismaz miljons britu mārciņu, lai nams būtu drošs un pasargāts no svešiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!