Foto: Vida Press

Daži pirms publiskas uzstāšanās drosmei iemalko nedaudz konjaciņa vai kādu citu stipro dziru. Savukārt popdziedātāja Madonna (attēlā) uz smalku pasākumu ieradusies ar blašķīti un kāri lakusi alkoholu fotogrāfu pūļa priekšā.

Pirmdien Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notikušajā Tērpu institūta noslēguma ballē "Met Gala" pulcējās viss pasaules šovbiznesa zieds. Katrs centies sev pievērst uzmanību, kā nu pratis, un arī Madonna izdarījusi visu, lai par viņu runātu.

Pretrunīgu ārzemju modes kritiķu novērtējumu izpelnījies popdziedātājas tērps – vakarkleita kamuflāžas rakstā ar kārdinošu dekoltē, kas izcēlis 58 gadus vecās sievietes krūšu aprises. Kostīms bija papildināts arī ar maskēšanās tīklu un taktisko uzkabi, radot iespaidu, ka Madonna patiešām nopietni sākusi gatavoties karam.

Tāpat neviennozīmīgi vērtēts fakts, ka viņa uz sarkanā paklāja atklāti lietojusi alkoholu. Madonna ik pa laikam pamalkojusi no līdzi paņemtās blašķes, un dziedātājas aušīgā uzvedība radījusi iespaidu, ka viņa ir reibumā – mūziķe fotogrāfiem veltījusi ērmīgas izteiksmes un dīvainas pozas.

Tiesa, vēlāk dziedātāja taisnojusies, ka blašķītē esot bijis rozā vīns un viņa nebūt nav bijusi reibumā, bet gluži vienkārši labā noskaņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!