Foto: Reuters/Scanpix
Populārā amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera (attēlā) otro reizi kļuvusi par māmiņu – 33 gadus vecā dziedātāja laidusi pasaulē meitiņu, kuras tēvs ir viņas civilvīrs Mets Ratlers.

Kā vēsta ārvalstu mediji, mazulīte piedzimusi 16. augustā vienā no Losandželosas klīnikām. Pāris slimnīcā ieradies no rīta, bet meitene pasaulē nākusi ar ķeizargrieziena palīdzību.

"Esmu tik lepna visai pasaulei paziņot par mūsu skaistās meitiņas Sammeras Reinas Ratleras nākšanu pasaulē," savā sociālā tīkla Twitter profilā ierakstījusi dziedātāja, kuras meitas vārdu var tulkot kā Vasaras Lietutiņš.

Kā jau ieraksts, grūtniecības laikā Agilera bija ļoti aktīva - viņa kaila pozēja žurnāla V augusta numuram, bet tagad nolēmusi nedaudz notievēt un savu kailo ķermeni atrādīt žurnāla Playboy.

Agilera un Meta Ratlers iepazinās filmas Burlesque uzņemšanas laukumā 2010. gadā, kur dziedātājas topošais vīrs strādāja par asistentu.

Pirms tam Agilera sešus gadus bija precējusies ar producentu Džordano Bretmenu, un šajā laulībā pasaulē nāca viņu dēlēns Makss. Šķiršanās izraisītā stresa dēļ Agilera visai nopietni pieņēmās svarā, taču, no jauna iemīloties, zaudēja 15 kilogramus svara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!