Dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā), kura pirms rebrendingošanās bija pazīstama kā Aisha, pievienojusies to pašmāju daiļā dzimuma pārstāvju pulciņam, kuras piekritušas vīriešu iecienītā žurnāla Playboy aicinājumam piedalīties pikantā fotosesijā.

Intervijā žurnāla Playboy marta numuram, kura vāku rotā Aijas fotoattēls, dziedātāja pastāstījusi gan par sava rakstura izmaiņām un atteikšanos no skatuves pseidonīma Aisha, gan īpašajām attiecībām ar Valmiera teātra režisoru Oļgertu Kroderu, gan atklājusi citas interesantas savas dzīves detaļas.

"Es nekad līdz galam neizaugšu, un ir forši būt nedaudz bērnam. Esmu pieaudzis cilvēks ar drusciņ bērna dvēseli, kurš jūtas ļoti, ļoti labi," intervijā sevi raksturojusi Aija, kura nesen atzīmēja savu 26 gadu jubileju.

Tāpat dziedātāja atklājusi, ka viņai ļoti patīk staigāt vīriešu drēbēs un viņa bieži no drauga aizņemas viņa kreklus, kā arī paudusi prieku par to, ka veikalos viņai vēl aizvien dažkārt prasa dokumentus.

"Esmu priecīga par to, ka nesen man lielveikalā, pērkot vīnu, pajautāja dokumentus. Tas nozīmē, ka izskatos labi. Un tā notiek bieži," smejoties atzinusi Aija. Problēmu ar iekļūšanu klubos gan meitenei sava izskata dēļ neesot.

"Es neeju uz naktsklubiem. Tas laiks kaut kā ir pārgājis, man pietiek kaislību uz skatuves. Man patīk savās trennuškās dzīvoties pa mājām. Vai vienkārši sēdēt un lasīt," stāstījusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!