Foto: Mango

Populārā dziedātāja Aisha (attēlā) laiku pa laikam skatās TV šovu Ekstrēmās pārvērtības un uzskata, ka piedalīšanās šādā šovā nav nekas nosodāms; tieši pretēji – ikvienam gribas justies skaistam, un, ja tas palīdz, ir jāļaujas iespējai.

Šovu dziedātāja uztver kā piedzīvojumu, kas daudziem palīdz mainīt dzīvi uz labo pusi, iemāca rūpēties par sevi, izvēlēties apģērbu un, to visu darot, iemīlēt sevi, iegūt pašpārliecību, ticību saviem spēkiem.

"Jūtos apmierināta ar savu izskatu un, ja man izteiktu piedāvājumu piedalīties Ekstrēmajās pārvērtībās, es atteiktos. Tomēr - nekad nesaki nekad! Pēc gadiem, kļūstot vecākai, neizslēdzu iespējamību, ka varētu ko uzlabot," sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst Aisha.

"Mākslīgi uzlabot izskatu - tas nav nekas slikts, ja līdzi izskatam maini arī savu iekšējo pasauli, bet, ja to nedari, vienalga, cik perfektu tevi uztaisīs, tu nejutīsies apmierināts.

Ir jāiztaisno pleci, nevajag skatīties zemē, uzsmaidi sev spogulī un esi apmierināts ar to, ko redzi. Kamēr netiksi galā ar iekšējo pasauli, nekāds skaistums neliksies gana labs. Manuprāt, šāda nepārliecība par sevi ir pamats tam, kāpēc daudzi turīgi cilvēki "saslimst" ar plastisko ķirurģiju un nespēj apstāties," aizdomājas Aisha.

Dziedātāja uzsver, ka pirms ķeršanās pie skalpeļa ikvienam ir sevi jākopj, jālieto kosmētiskie līdzekļi, jāsporto, veselīgi jāēd, jālieto sejas un matu maskas. "Lai sevi koptu, nav vajadzīgi lieli līdzekļi, tikai jāpameklē dažādas receptes, kur stāstīts, kā virtuvē atrodamus pārtikas produktus pārvērst skaistumkopšanas līdzekļos. Piemēram, kafijas biezumu skurbis nav sliktāks par veikalā pirkto," pamāca Aisha.

Dziedātājai patīk rūpēties par sevi, izmantojot dažādus kosmētiskos līdzekļus, kā arī reizi pa reizei palutināt sevi ar iepirkšanos. Aishas kaislība, gluži tāpat kā seriāla Sekss un lielpilsēta galvenajai varonei Kerijai Bredšovai, ir apavi.

"Kurpes pērku tāpat kā citi auskarus. Ja iepatīkas, nespēju iziet no veikala bez apavu kastītes, jo apavi ir mana iepirkšanās vājība. Bet tas nepadara mani par cacu," smejas Aisha. Turklāt dziedātāja domā, ka, iegādājoties tiešām foršu lietu, un redzot, cik labi tā izskatās uzvilkta, tu jau jūties skaistāks un nespēj nesmaidīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!