Foto: Mango
Divas no Latvijas seksīgākajām blondīnēm – dziedātājas Aisha un Liene Šomase, apguvušas salsas pamatus un jau vairākas dienas dzīvo ugunīgās dejas ritmos. Piektdien abas blondīnes uz Daugavas kuģīša izdancināja karstasinīgie spāņu puiši.

„Deja it kā nav grūta. Mēs gan esam apguvušas tikai pašu pamatus. Katrā ziņā man tā ļoti patīk," pēc pamatīgas izdancošanās, turot rokā kurpi ar nolauztu papēdi, atzina Aisha.

Jau iepriekš, gatavojoties Latvijas salsas festivālam, deju centrs "Nianse" izsludināja interneta balsojumu, lai noteiktu, kuras būs tās Latvijas dzirkstošākās slavenības, kas mācīsies dejot Salsu. "Sākotnēji pirmajā balsojumā par dzirkstošāko zvaigzni iebalsoja - Andris Ērgli, Žaneti Skaruli, Agri Daņiļeviču, Lieni Šomasi, Aishu un Roberto Meloni. Tad sekoja nākamais balsojums, kurā balsotājiem vajadzēja noteikt trīs iespējamos kandidātus. Visvairāk punktus saņēma Aisha, Šomase, Daņiļevičs un Roberto.

Salsas festivāls, ko rīko deju centrs „Nianse" sākās 15.augustā un beigsies rīt, 17.augustā ar lielo salsas izdejošanos 11.Novembra krastmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!