Foto: EPA/LETA
Skandalozais britu komiķis Rasels Brends un amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (attēlā) svētdien, 24. oktobrī, mija gredzenus tradicionālā hindu laulību ceremonijā stingri apsargātā ekskluzīvā kūrorta viesnīcā Rādžastānas štatā Indijā.

Svinības notika Amaan-i-Khas kūrortā, kas atrodas tīģeru rezervātā Ranthambhoras Nacionālajā parkā, aptuveni 100 kilometrus uz dienvidiem no štata galvaspilsētas Džajpuras.

Pie viesnīcas kompleksa vārtiem bija sapulcējušies vairāk nekā 80 žurnālisti no visas pasaules, cenšoties noķert kādu kadru, taču svinību teritorija tika stingri apsargāta un pāra pārstāvis atklāja, ka publicēšanas tiesības nav pārdotas kādam Londonas laikrakstam, kā tika ziņots iepriekš.

Oficiālajā paziņojumā kāzu svinības tika aprakstītas kā garīga ceremonija, kuru apmeklēs pāra ģimene un draugi, bet pāri salaulās kristiešu mācītājs.

Galvenā līgavas māsa nebija vis populārā dziedātāja Rianna, kā tika vēstīts agrāk, bet gan ģimenes draudzene, atklāja pāra pārstāvis.

Tiek ziņots, ka viesu vidū bija komiķis Deivids Voljams, dziedātāji Morisejs un Rianna, rokmūziķis Noels Galahers un televīzijas programmu vadītājs Džonatans Ross.

Ziņu aģentūras Reuters liecinieks apgalvoja, ka piektdien Brenda apsardzes pārstāvis uzbruka četriem fotogrāfiem, kad viņi mēģināja uzņemt topošā līgavaiņa fotogrāfijas safari brauciena laikā. Viens no aktiera miesassargiem sadauzīja fotoaparātu un ievainoja vienu no fotogrāfiem, un pēc tam atņēma mašīnas atslēgas, atstājot viņus tīģeru rezervāta vidū.

Jau agrāk Brendam ir bijusi saķeršanās ar paparaci - pagājušajā mēnesī viņš tika aizturēts uz aizdomu pamata par paparaci fotogrāfu fizisku ietekmēšanu Losandželosas starptautiskajā lidostā.

Perija gan apgalvoja, ka Brends tikai centies pasargāt viņu no fotogrāfiem, kuri mēģinājuši uzņemt nepiedienīgu dziedātājas fotogrāfiju, taču komiķa rīcība var izraisīt izraidīšanu no ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!